Відділ освіти, молоді та спорту Оратівської селищної ради
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
29 Березня 2024 р

Про районний семінар вчителів фізичної культури

12 грудня 2018 року на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с.Балабанівка відбувся виїзний семінар-практикум вчителів фізичної культури, в роботі семінару прийняв участь завідувач комунальної установи «Оратівський районний методичний кабінет з питань освіти» Володимир Триконенко.

Заступники директора з навчально-виховної роботи школи  Жеребець Т.І., Панчук З.І. ознайомили з системою роботи  превентивної роботи навчального закладу.

Вчителі мали змогу відвідати відкритий урок, який провів вчитель фізичної культури Панчук Василь Григорович, подивитись виховний захід, який підготували учні 10 класу, в рамках виступу «Молодь за здоровий спосіб життя», обговорити відвіданий урок за круглим столом. В ході проведеної роботи вчителі обговорили питання виконання заходів Національної стратегії рухової активності у 2018 році, обговорити  ряд питань щодо удосконалення фахової компетентності вчителя, висвітлили питання активного відпочинку школярів, як запоруки здорового способу життя, питання виховної роботи на уроках фізичної культури та засоби зацікавлення до здорового способу життя, які застосовують фахівці.

Методист РМК Дубінецька Майя Василівна підвела підсумки семінару та подякувала всім за роботу.

  

 

« повернутися до списку новин

 

 

Погода
 

Логін: *

Пароль: *