Відділ освіти, молоді та спорту Оратівської селищної ради
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
29 Березня 2024 р

баскетбол 3х3

21 листопада 2018 року у ЗОШ І-ІІІ ст. с. Новоживотів пройшли змагання із баскетболу 3х3 серед юнаків та дівчат молодшої вікової групи. З’явилося  7 закладів освіти, які заявили по 2 команди, відповідно команду юнаків та команду дівчат.

Почнемо із дівчат. 7 місце зайняла команда ЗОШ І-ІІІ ст. с. Балабанівка, 6 – ЗОШ І-ІІ ст. с. Медівка, 5 – НВК «ДНЗ-ЗОШ І-ІІ ст.» с. Лопатинка, 4 – ЗОШ І-ІІІ ст. с. Новоживотів, 3 – ЗОШ І-ІІІ ст. смт Оратів, 2 – ЗОШ І-ІІ ст. с. Осична, перемогу, не програвши жодної гри, здобула команда НВК «ДНЗ-ЗОШ І-ІІІ ст.» с. Фронтівка. Якщо переглянути результати дівчачих змагань, у яких використовують баскетбольний м’яч, то дівчата із Фронтівки показали 100% показник, вигравши усі змагання. Чому так вийшло, знає тільки вчитель фізичного виховання, директор школи та, напевно, Господь Бог. Для всіх нас це таємниця під сімома замками. Запитання до Богачука Анатолія Васильовича. Як Вам це вдалося?  23.11.2018 дівчата із Фронтівки їдуть на зональні змагання з баскетболу, тому бажаємо вам показати характер, харизму та хорошу гру, а головне пам’ятайте, що головне не участь, а перемога, чого ми вам і бажаємо. Зупинимося на цікавих зустрічах, які відбулися на змаганнях. Цікавим протистоянням біла гра команди Новоживотів – Лопатинки. В основний час ми так і не виявили сильнішого, тому гра перейшла до забитого м’яча. Більше бажання було у Новоживотова, тому 3:2 на їхню користь. До забитого м’яча грали Оратів – Лопатинка, 2:1 на користь Оратова. Осична – Оратів 2:1 на користь Осичної. По завершенню змагань Новоживотів, Медівка, Лопатинка набрали однакову кількість балів, тому за різницею забитих та пропущених м’ячів місця були розподілено відповідно результатів, які ви вже бачили вище по тексту.

Результати змагань у хлопців: 7 місце - ЗОШ І-ІІ ст. с. Медівка, 6 - НВК «ДНЗ-ЗОШ І-ІІІ ст.» с. Фронтівка, 5 - ЗОШ І-ІІІ ст. с. Балабанівка, 4 - ЗОШ І-ІІІ ст. с. Новоживотів, 3 - ЗОШ І-ІІІ ст. смт Оратів, 2 - НВК «ДНЗ-ЗОШ І-ІІ ст.» с. Лопатинка та першу перемогу у шкільній спартакіаді отримала ЗОШ І-ІІ ст. с. Осична. За результатами змагань хлопці з Осични не програли жодної гри. Єдині, хто створив супротив Осичні були хлопці із Оратова, але їм  не вистачило влучності та мотивації на дану гру. Ще раз вітаємо хлопців з Осични, але часу на відпочинок у вас не буде, адже 14 грудня у місті Липовець у вас зональні змагання. Тому нехай шкільний спортзал стане для вас другим домом, а вчитель - Моїсеєм, який приведе вас до перемоги. Результати змагань показали рівень закладів освіти І-ІІ ступеня, які зайняли 1 та 2 місце. Ау!!! Опорні школи та заклади І-ІІІ ступеня! Вам показали рівень. Чекаємо на адекватний аналіз та відповідні заходи по покращенню результатів.

P.S. Для вчителів фізичного виховання (не до всіх). Якщо ви не можете контролювати свої емоції, то залишайте їх вдома. На вас дивляться ваші вихованці, для багатьох з них ви - взірець, комусь ви замінили батька, а хто хоче мати такого батька, тому припиніть вести себе як малі діти. Конфліктні ситуації вирішуються до початку змагань, а не під час. Даними діями ми показали сторону вчителя, яка завжди має знаходитись в тіні. Це була перша та остання згадка про поведінку вчителів. На цьому ставимо тверду та жирну крапку.

За результатами змагань ми не маємо лідера, Оратів та Фронтівка ділять перше місце. Друге місце тепер займає Новоживотів, який на 1 бал випереджає Балабанівку. ТОР 5 замикає Лопатинка. Одразу на 3 позиції піднялася Осична. Заруддя, Животівка, Кожанка набрали рівно 0 балів. Скоморошки та Чагів встановили антирекорди  - дев’яте та восьме місця відповідно. 

Ми з вами ідемо на спортивний відпочинок і зустрінемося 5 квітня 2019 року у смт Оратів на змаганнях «Олімпійське лелеченя». Весело проведіть час. Не забувайте про своїх рідних, близьких та вчителів фізичного виховання. 19 грудня чекайте на Миколая, а 31 грудня о 00:00 не забудьте передзвонити до свого вчителя фізичного виховання та привітати його з Новим Роком. Побажайте йому щастя, здоров’я та найголовніше терпіння тому, що відділ освіти у 2019 році не дасть йому сумувати.

Займайтеся спортом та будьте здорові. Зустрінемось у 2019 році.

                                                                       

   

« повернутися до списку новин

 

 

Погода
 

Логін: *

Пароль: *