Відділ освіти, молоді та спорту Оратівської селищної ради
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
20 Квітня 2024 р

Семінар "Досвід та перспективи розвитку інклюзивної освіти"

Відповідно до плану роботи відділу освіти Оратівської РДА на 2019 рік, 24 вересня відбувся семінар для представників ЗЗСО з інклюзивним навчанням на тему "Досвід та перспективи розвитку інклюзивної освіти" на базі ЗОШ І-ІІІ ст. с. Балабанівка.

Під час роботи семінару були розкриті питання:

- організація інклюзивного навчання в закладах загальної середньої освіти (Нагорна О.О., головний спеціаліст відділу освіти);

- розроблення індивідуальної програми розвитку дитини та забезпечення її виконання протягом навчального року (Руденко К.С., методист КУ "Оратівський методичний кабінет з питань освіти");

- досвід впровадження інклюзивного навчання в закладах освіти (Петриченко Т.П., директор ЗОШ І-ІІІ ст. с. Якимівка);

- організація роботи класу з інклюзивним навчанням асистентом вчителя (Немерована Л.В., асистент вчителя ЗОШ І-ІІІ ст. с. Балабанівка).

Учасники семінару мали змогу отримати відповіді на актуальні питання та обмінятися досвідом з приводу наявних проблем у процесі організації інклюзивного навчання у ЗЗСО.

Також відвідали урок у 2 класі ( Залізняк Н.О., вчитель; Немерована Л.В., асистент вчителя) з інклюзивним навчанням з метою ознайомлення роботи асистента вчителя.

    

« повернутися до списку новин

 

 

Погода
 

Логін: *

Пароль: *