Відділ освіти, молоді та спорту Оратівської селищної ради
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
29 Березня 2024 р

Відбулися батьківські збори та профорієнтація учнів 9 класу в ЗОШ І-ІІ ст. с. Заруддя

 

Сім’я – це свого роду колектив, який відіграє у вихованні основну і важливу роль. Все, що є в нашому характері, що ми беремо з собою у своє доросле і самостійне життя, - закладено в нас насамперед у сім’ї в години сімейного спілкування та дозвілля. Звичайно, світ людини формують і школа, і вулиця, і театр, і книги… Але саме сім’я є тим первинним середовищем, де проходить становлення особистості, де ми отримуємо перші відомості про добро і зло, де формуються наші звички і вміння, погляди на життєві плани, потреби і здібності. Кожен дорослий, а насамперед батьки, відповідальні за те, щоб дитина гідно і з честю уміла долати всі проблеми, які трапляються на її життєвому шляху.

29 березня 2016 року методист РМК з психологічної служби району Руденко К.С. в ЗОШ І-ІІ ст. с. Заруддя провела заняття з елементами тренінгу «Стежиною батьківської мудрості» з метою акцентувати увагу батьків та педагогів на позитивних рисах кожної дитини.

З учнями 9 класу проведено профорієнтаційне заняття з елементами тренінгу «Я обираю професію». Метою заняття було сформувати в учнів позитивне ставлення та готовність до свідомого вибору професії, виявити здібності  до запропонованих професій. Учні мали змогу переконатися про важливість правильного вибору професії для людини й суспільства.

Проведено диференційовано-діагностичний опитувальники інтересів – ДДО (за Є. Клімовим) 

        

 

 

« повернутися до списку новин

 

 

Погода
 

Логін: *

Пароль: *