Відділ освіти, молоді та спорту Оратівської селищної ради
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
25 Квітня 2024 р

Семінар вчителів основ здоров'я

19 грудня 2018 року на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с.Скоморошки  відбувся  інтегрований семінар-практикум вчителів основ здоров’я на тему: «Формування в учнів свідомого ставлення до свого життя і здоров’я на засадах життєвих навичок». В роботі семінару прийняли  участь завідувач комунальної установи «Оратівський районний методичний кабінет з питань освіти» Триконенко В.Н., головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації Забіяка О.О., практичний психолог ДНЗ «Сонечко» смт Оратів Кучерук Л.М.

Директор ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Скоморошки Лебединська Т.А. презентувала роботу навчального закладу, ознайомила з системою  превентивної роботи навчального закладу.

Вчителі мали змогу подивитися фрагмент відео-заняття, підговлене та проведене працівником психологічної служби району практичним психологом Кучерук Л.М., метою якого було демонстрація роботи в дошкільному навчальному закладі роботи щодо формування у вихованців свідомого ставлення до свого життя і здоров’я на засадах розвитку життєвих навичок; в ході проведеної роботи  було презентовано результати дослідження серед учнів навчальних закладів району щодо здорового способу життя. Учасники семінару відвідали відкриті уроки з основ здоров’я в 7 та 9 класі, які провели учителі  школи Талько Н.Д. в 9 класі та Шпак В.В. в 7 класі, відвідали виховний захід.                                                                                                                                                                                                                        За круглим столом учасники семінару обговорили відвідані уроки. В ході проведеної роботи вчителі обговорили питання щодо проблеми сучасного уроку з «Основ здоров’я» та інтегрованого підходу до вивчення предмету, посилення практичної спрямованості навчання з «Основ здоров’я».

Методист РМК Дубінецька М.В. підвела підсумки семінару та подякувала всім за роботу.

  

  

 

« повернутися до списку новин

 

 

Погода
 

Логін: *

Пароль: *