Відділ освіти, молоді та спорту Оратівської селищної ради
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
25 Квітня 2024 р

Розпочато роботу атестаційної комісії відділу освіти, молоді та спорту

Атестація педагогічних працівників закладів освіти громади

Атестаційна комісія відділу освіти, молоді та спорту Оратівської селищної ради розпочала свою роботу відповідно до затвердженого плану та графіку роботи на 2021-2022 навчальний рік. В ході роботи члени атестаційної комісії вивчають педагогічну діяльність осіб, які атестуються, шляхом відвідування уроків чи занять, позаурочних заходів, вивчення рівня навчальних досягнень учнів та вихованців, ознайомлення з навчальною документацією щодо виконання педагогічним працівником своїх посадових обов’язків, його участі в роботі методичних об’єднань, фахових конкурсах та інших заходах, пов’язаних з організацією навчально-виховної роботи.

Так, 03 листопада цього року було відвідано в ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Скоморошки  уроки вчителів, що підлягають черговій атестації.

Члени атестаційної комісії побували на уроці фізики в 10 класі (вчителя Ревери В.К.) та уроці хімії в 9 класі (вчителя Лебединської Т.А.).

  

04 листопада відвідано уроки в ЗОШ І-ІІ ступенів с. Животівка: урок зарубіжної літератури в 9 класі (вчителя Антонець В.М.) та  урок математики в 4 класі (вчителя Дорош В.В.).

Атестаційна комісія відділу освіти, молоді та спорту Оратівської селищної ради вивчатиме роботу педагогічних працівників закладів освіти громади, що підлягають черговій атестації, до 15 березня 2021 року.

« повернутися до списку новин

 

 

Погода
 

Логін: *

Пароль: *