Відділ освіти, молоді та спорту Оратівської селищної ради
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
24 Квітня 2024 р

Відкриття ДНЗ с.Кожанка

З метою розширення мережі дошкільного виховання, створення умов для всебічного розвитку кожної дитини. 8 січня 2015 року у с. Кожанка урочисто відкрито дошкільний навчальний заклад.

Завдяки спільним зусиллям усіх гілок влади та громади проведено реорганізацію місцевої школи у навчально-виховний комплекс, що дало змогу відкрити для найменших жителів громади дошкільну групу на 20 вихованців.

На захід  завітали голова райдержадміністрації Н.Мельничук, голова районної Ради А. Опалюк, начальник відділу освіти райдержадміністрації Ф.Барановський, голова Кожанської територіальної громади Л. Криворучко, директор ТОВ «Агробуд» О.П.Шевчук,  батьки, педагогічний та учнівський колектив навчального закладу.

«Турбота про підростаюче покоління, його майбутнє повинна бути спільним обов’язком батьків, суспільства та держави . Тому діти з с. Кожанка матимуть змогу відвідувати свій власний дитсадок»,- підкреслила голова райдержадміністрації Надія Мельничук, вітаючи вихованців, педагогів та батьків дитячого садка. Привітавши дітей та батьків, керівники району подарували меблеву стінку,  вручено посуд  від сільської ради та депутата районної ради.

На відкритті звучали щирі слова подяки О.П.Шевчуку, який взяв активну участь у капітальному ремонті приміщення та облаштуванні дитячого садка.

         

  

 

« повернутися до списку новин

 

 

Погода
 

Логін: *

Пароль: *