Відділ освіти, молоді та спорту Оратівської селищної ради
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
19 Квітня 2024 р

Фестиваль "Проліски надії 2015"

       26 лютого 2015 року в районному Будинку культури відбувся районний фестиваль вчительської та учнівської творчості «Проліски надії – 2015».    

       Привітали учасників фестивалю головний спеціаліст відділу освіти    Нагорна О.О.  та голова районної організації профспілки працівників освіти і науки Дубінецька М.В. та  побажали учасникам удачі і перемоги.

        Проліски надії - це той фестиваль, який дає можливість нашим дітям проявити себе сповна в будь-якому з мистецьких жанрів. Щороку фестиваль вражає майстерністю виконавців, відкриває нові імена та дарує незабутні враження глядачам. Метою фестивалю 2015 року є виховання патріотизму, національної гідності та самодостатності, гордості за свою країну, опанування кращих зразків українського народного і сучасного мистецтва, світової класики, підтримки творчого потенціалу вчителів та учнів. Кращі творчі колективи вчителів та учнів виступили на сцені.

            Під час фестивалю члени журі побачили понад 60 художніх номерів. 

      До районної Програми ввійшли 14 найкращих і найяскравіших художніх номерів із ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Оратів, с. Балабанівка, с. Якимівка,                 с. Скоморошки, ЗОШ І-ІІ ступенів с. Животівка, с. Осична та  БДТ, які будуть представлені на зональному огляді в м. Липовець.

       Усі глядачі та члени журі мали можливість насолодитись прекрасним виконанням українських пісень, художнім читанням віршів, грою на музичних інструментах і оцінити неабиякі здібності та таланти вчителів і учнів.

       

       

« повернутися до списку новин

 

 

Погода
 

Логін: *

Пароль: *