Відділ освіти, молоді та спорту Оратівської селищної ради
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
16 Квітня 2024 р

Тато, мама, я – рятувальників сім’я

        На базі ДНЗ «Сонечко» смт Оратів 02 квітня 2015 року за ініціативи та участі головного  фахівця Оратівського районного  сектору старшого лейтенанта служби цивільного захисту Панасюка Б.В. та головного спеціаліста відділу  освіти райдержадміністрації Нагорної О.О. відбулася сімейно-пізнавальна  розвага під назвою: «Тато, мама, я – рятувальників сім’я».

        В сімейно-пізнавальній  розвазі взяли участь 4 родини: Олофінських (ІІ мол.гр. «А»), Павлюків (ІІ мол.гр. «Б»), Дацюків (сер. гр. «А»), Шевчуків (старша гр.). Діти разом з батьками виконували завдання конкурсу-естафети: «Одягти бойовий одяг рятувальника», «Чи знаєш ти знаки безпеки», «Медична допомога», «Тривожна валіза», «Вікторина» (для батьків) та гра для дітей «Склади аптечку». Позмагалися у силі, спритності, винахідливості в таких конкурсах: «Хто швидше перенесе свою дитину», «Сороканіжка», «Переправа».  

       Загалом спілкування присутніх з дітьми та їх батьками виявилося веселим та цікавим, а головне – повчальним, адже сформовані в дитинстві уміння та навички залишаються на все життя. 

 

« повернутися до списку новин

 

 

Погода
 

Логін: *

Пароль: *