Відділ освіти, молоді та спорту Оратівської селищної ради
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
20 Квітня 2024 р

Районний етап конкурсу "Зіркова мрія-2020"

  

28 січня 2020 року  відбувся районний етап конкурсу «Зіркова мрія-2020» солістів-вокалістів та читців серед вихованців закладів освіти району. Конкурс проводився в рамках обласного фестивалю вчительської та учнівської творчості «Проліски надії-2020» з метою виявлення талановитої творчої молоді, підтримки та стимулювання її професійного розвитку, встановлення творчих контактів між учасниками та обміну досвіду роботи, популяризації серед дітей творчої спадщини українського народу, кращих зразків пісенної та поетичної класики, сучасних українських та світових надбань. Конкурс проводився у двох номінаціях: вокал  і художнє читання та за віковими категоріями: молодша (1-5класи), середня (6-9 класи) та старша (10-11класи) група. Виступи учнів оцінювалися відповідно до критеріїв оцінювання: відповідність репертуару віковій категорії виконавців, вокальні та акторські дані, рівень виконавської майстерності, авторське трактування та розкриття художнього образу, естетика костюма, сценічна культура, якість музичного супроводу, енергетика та самобутність виконання, оригінальність.

У конкурсі взяли участь 49 учнів закладів освіти району.

 Журі визначили переможців у номінації «Солісти-вокалісти» таких учнів:

Турченюк Дарину, ученицю 5 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Оратів;      

Семчик Карину, ученицю 8 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Чернявка;

Шіпілюк Любов, ученицю 9 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Якимівка;

Олофінську Інну, вихованку Оратівського селищного Будинку дитячої творчості;

Марченко Наталію, вихованку Оратівського селищного Будинку дитячої творчості;   

У номінації «Читці»  переможцями стали:

Бездітна Майя, учениця 6 класу ЗОШ І-ІІ ступенів с.Скала;

Колосенко Анна, учениця 6 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Скоморошки;

Богданевич Анна, учениця 11 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Балабанівка;  Бондарець Діана, учениця 11 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Чагів;

 

      Щиро дякуємо всім учасникам конкурсу та їх наставникам за високий рівень підготовки, виконавську майстерність, сценічну культуру, вокальні та акторські дані. Переможці районного етапу конкурсу представлятимуть Оратівський район на обласному етапі, який відбудеться в лютому 2020 року у місті Вінниця.

      Бажаємо їм перемоги!

« повернутися до списку новин

 

 

Погода
 

Логін: *

Пароль: *