Відділ освіти, молоді та спорту Оратівської селищної ради
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
24 Квітня 2024 р

теніс

6 листопада 2018 року відбулися змагання з настільного тенісу серед юнаків в рамках шкільної спартакіади 2017-2018 н.р. Всі ми сподівалися, що канікули внесли негатив у фізичну форму гравців, але наші спортсмени продемонстрували, що тиждень відпочинку від навчання вони прорвели у спортивній залі з ракеткою в руках. Змагання відбувалися в ЗОШ І-ІІІ ст. с. Новоживотів (окрема подяка Хом’ячук Любов Павлівні за теплий прийом та спортивну атмосферу). Було заявлено 13 команд по одному учаснику від кожної. Хтось скаже, що число 13 є нещасливим, але нас це нещастя оминуло. В чесній та спортивній боротьбі 13 місце посіла ЗОШ І-ІІІ ст. с. Балабанівка, 12 - ЗОШ І-ІІІ ст. с. Якимівка, 11 – НВК «ДНЗ-ЗОШ І-ІІст.» с. Лопатинка, 10 - ЗОШ І-ІІ ст. с. Медівка, 9 - ЗОШ І-ІІ ст. с. Скала, 8 - НВК «ДНЗ-ЗОШ І-ІІст.» с. Кошлани, 7 - ЗОШ І-ІІІ ст. с. Новоживотів, 6 - НВК «ДНЗ-ЗОШ І-ІІІст.» с. Фронтівка, 5 - ЗОШ І-ІІІ ст. с.Скоморошки, 4 - ЗОШ І-ІІІ ст. с. Чагів, 3 – Ковтун Віталій – представник ЗОШ І-ІІІ ст. с.Чернявка, 2 – Мукомела Вадим – представник ЗОШ І-ІІІ ст. смт Оратів та переможцем став Сокур Аркадій – представник ЗОШ І-ІІІ ст. с. Човновиця, який продемонстрував високий професіоналіз у володінні ракеткою та м’ячиком для настільного тенісу.

Настільний теніс вміс зміни у загальну таблицю шкільної спартакіади. Змінився лідер, тепер це ЗОШ І-ІІІ ст. смт Оратів, за ним з різницею в 1 очко слідує НВК «ДНЗ-ЗОШ І-ІІІст.» с. Фронтівка. Продовжується спортивна боротьба між ЗОШ І-ІІІ ст. с. Балабанівка та ЗОШ І-ІІІ ст. с. Новоживотів за 3 місце. Приємно що в змагання включилися ЗОШ І-ІІІ ст. с. Чернявка, ЗОШ І-ІІІ ст. с. Човновиця, НВК «ДНЗ-ЗОШ І-ІІ ст.» с.Кошлани, ЗОШ І-ІІ ст. с. Скала, яким бажаємо не зупинятися та набирати бали.  

Вся ця величезна та смачна діжка меду, не була б такою цікавою без ложки дьогтю, яку сюди вкинули ЗОШ І-ІІ ст. с. Заруддя, ЗОШ І-ІІ ст. с. Животівка, НВК «ДНЗ-ЗОШ І-ІІ ст.» с. Кожанка, ЗОШ І-ІІ ст. с. Осична. Настільний теніс, це не командний вид спорту, тут потрібний лише 1 представник, невже такого не знайшлося в школах, які мають 47, 53, 47, 35 учнів відповідно? Більше того, питання навіть стоїть не в кількості дітей, тому що НВК «ДНЗ-ЗОШ І-ІІст.» с. Кошлани мають 34 учні, а  ЗОШ І-ІІІ ст. с. Човновиця – 33 учні (нагадую що семе ЗОШ І-ІІІ ст. с. Човновиця посіла І місце у змаганнях, маючи найменшу кількість дітей в районі). Змагання з настільного тенісу показали реальну картину викладання фізичного виховання в школах району. Тому, шановні вчителі фізичного виховання та директори закладів освіти, будь ласка почніть працювати і не саботуйте шкільну спартакіаду.

По завершенню змагань тренери-представники показали своє вміння в поводженні за ігровим столом. Залишилося приємне враження, що наші вчителі фізичного виховання не лише вміють давати поради своїм вихованцям, а й самі професійно володіють ракеткою. Окрема подяка Богачуку Анатолію Васильовичу та Харчуку Ігорю Павловичу, які довели, що ігрові якості головного спеціаліста відділу освіти далекі від майстра спорту міжнародного класу з настільного тенісу.

Займайтеся спортом та будьте здорові. Зустрінемось 8 листопада у ЗОШ І-ІІІ ст. с. Новоживотів на змаганнях з настільного тенісу (дівчата). Сподіваюся на присутність  16 учасників від 16 закладів освіти.

 

 

« повернутися до списку новин

 

 

Погода
 

Логін: *

Пароль: *