Відділ освіти, молоді та спорту Оратівської селищної ради
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
29 Березня 2024 р

27 квітня 2016 року для педпрацівників ЗОШ І-ІІ ст. с. Заруддя районною психолого-медико-педагогічною консультацією був проведений навчально-практичний семінар

         27 квітня 2016 року для педпрацівників ЗОШ І-ІІ ст. с. Заруддя районною психолого-медико-педагогічною консультацією був проведений навчально-практичний семінар на тему: «Психолого-педагогічне вивчення дітей в умовах районної психолого-медико-педагогічної консультації та надання освіти дітям з особливими освітніми потребами».

         Під час проведення навчально-практичного семінару були розглянуті актуальні питання: діяльність районної психолого-медико-педагогічної консультації; основні підходи до надання освіти дітям з особливими освітніми потребами; толерантне ставлення до дітей з обмеженими фізичними можливостями.

         Учасники навчально-практичного семінару ознайомилися з умовами психолого-педагогічного вивчення дітей на засіданнях районної психолого-медико-педагогічної консультації, формами та методами навчання з урахуванням особливостей навчально-пізнавальної діяльності дітей, сформували вміння та навички роботи з дітьми з особливими освітніми потребами. 

  

  

  

  

« повернутися до списку новин

 

 

Погода
 

Логін: *

Пароль: *