Відділ освіти, молоді та спорту Оратівської селищної ради
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
28 Березня 2024 р

25 листопада відбувся навчально-практичний семінар для учнів 7-11 класів на тему: "Захист прав дітей від усіх форм насилля"

            На базі ЗОШ І-ІІІ ст. с. Новоживотів 25 листопада 2014 року районною психолого-медико-педагогічною консультацією спільно з психологічною службою району був проведений навчально-практичний семінар для учнів 7-11 класів на тему: «Захист прав дітей від усіх форм насилля».

            В семінарі взяли участь: завідувач психолого-медико-педагогічною консультацією, Самолюк Інна Іванівна; методист з психологічної служби районного методичного кабінету, Руденко Катерина Сергіївна; практичний психолог ЗОШ І-ІІІ ст. с. Новоживотів, Ратушна Людмила Володимирівна.

            Під час проведення навчально-практичного семінару були розглянуті актуальні питання: поняття «Насильство» та види жорстокого поводження з дітьми; причини та наслідки жорстокості; правила безпеки, про які необхідно пам’ятати.

            Учасники навчально-практичного-семінару систематизували знання, визначили та обговорили причини, які спричиняють виникнення тих чи інших видів насильства та жорстокого  поводження з дітьми.

    

    

    

 

« повернутися до списку новин

 

 

Погода
 

Логін: *

Пароль: *