Відділ освіти, молоді та спорту Оратівської селищної ради
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
01 Травня 2024 р

Змагання з Спартакіади допризовної молоді

    02.04.2024 року на стадіоні ДЮСШ смт Оратів відбувся регіональний етап Спартакіади допризовної молоді. В змаганях брали участь 7 команд ліцеїв Оратівської територіальної громади. Допризовна молодь змагалась в багатоборстві з 5 видів: стрільба з пневматичної гвинтівки, підтягування на перекладині, метання гранати Ф-1, біг 100 м та крос 1000 м. 

Кращими в стрільбі, підтягуванні на перекладині, та кросі 1000 м була команда Якимівського ліцею ( вчитель Харчук І.П.), в метанні гранати команда Чагівського ліцею (вчитель Кучменко О.А.), бігу на 100 м команда Оратівського ліцею (вчитель Пасєка В.П.).

В загальнокомандному заліку першими були  учні Якимівського ліцею, друге місце вибороли учні Оратівського ліцею, третє місце - учні Чагівського ліцею.

В особистому заліку перемогу здобув учень Якимівського ліцею - Дячук Дмитро, друге місце виборов учень Чагівського ліцею Пятківський Олександр, третім був також учень Чагівського ліцею - Бондар Вячеслав.

Кращим в стрільбі  та підтягуванні на перекладині був Дячук Дмитро (Якимівський ліцей), в бігу на 100 м - Романюк Нікіта (Оратівський ліцей), в метанні граната - Бондар Вячеслав (Чагівський ліцей), в кросі 1000 м - Костюк Денис (Балабанівський ліцей).

        

« повернутися до списку новин

 

 

Погода
 

Логін: *

Пароль: *