Відділ освіти, молоді та спорту Оратівської селищної ради
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
25 Квітня 2024 р

20 квітня відбувся семінар-практикум для заступників з навчально-виховної роботи на тему: «Соціальна інклюзія – рівність можливостей для всіх».

            20 квітня 2016 року в актовій залі райдержадміністрації  районною психолого-медико-педагогічною консультацією був проведений семінар-практикум для заступників з навчально-виховної роботи на тему: «Соціальна інклюзія – рівність можливостей для всіх».

            В семінарі взяли участь: завідувач психолого-медико-педагогічною консультацією Самолюк Інна Іванівна; практичний психолог ЗОШ І-ІІІ ст. смт Оратів, консультант ПМПК Миронюк Валентина Миколаївна.

            Під час проведення семінару-практикуму були розглянуті актуальні питання: основні підходи до надання освіти дітям з особливими освітніми потребами; врахування відмінностей розвитку та навчальної діяльності дітей з особливостями психофізичного розвитку в процесі навчання; досвід впровадження інклюзивного навчання в ЗОШ І-ІІІ ст. смт Оратів.

            Учасники семінару-практикуму систематизували знання, сформували вміння та навички роботи з дітьми з особливими освітніми потребами. 

   

   

    

« повернутися до списку новин

 

 

Погода
 

Логін: *

Пароль: *